“İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDA OLUN”

29.12.2017

Elektromanyetik Alan Ölçüm Sertifika Töreninde konuşan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, verilen eğitimle birlikte elektromanyetik alan ölçüm sistemlerinde ilerleme kaydedileceğini vurguladı.

 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından düzenlenen Elektromanyetik alan Ölçüm Eğitim Programı, Sertifika Töreni ile sona erdi. Kursiyerleri 3 günlük eğitimler boyunca BTK’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan “Şimdiye kadar edinilen tüm deneyimler bu sistemin oturtulması ve kurulmasını zorunlu hale getirdi. Bazı firmalar bazı işlerin çok acele yapılmasını isteyebilir. Biz olması gerekenin ne olduğunu ortaya koyacağız ve ona göre sizleri sahada göreceğiz. Sizler bizim adımıza bu ölçüm işlemini yapıyorsunuz. Sertifika eğitimini sadece bununla sınırlı düşünmeyin. Bundan sonra da düzenli aralıklarla eğitimlere devam edeceğiz. Ben sizlerden özellikle yapmış olduğunuz işlemleri adlandırma, çevresel faktörler, sağlık konusunda işin ciddiyetini bilerek yapmanızı rica ediyorum” çağrısında bulundu.

 

BTK TARAFINDAN VERİLEN SERTİFİKALARI ALANLAR BAŞARILI OLACAK

 

Düzenlenen eğitimin, elektromanyetik alan ölçümlerine büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Sayan, “Burada bu sertifikayı alarak önümüzdeki süreçte ciddi anlamda, parmak izi okumada GPS lokasyon sisteminde ilerleme kaydedeceksiniz. Bu konular eğitim boyunca sizlere detaylı olarak anlatıldı. İşte bu işi yapabilen kişiler BTK tarafından verilen sertifikaları alan kişiler olacak. Böylelikle hem sertifikanın hem de sizlerin yapmış olduğu işin değerini arttırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Sayan verilen eğitim ve sertifikanın avantajlarını ise şöyle sıraladı:

 

-İşgücü ve zamandan tasarruf sağlanacak

-Tasarufla birlikte ölçüm sonuçları yapılacak

-Lokasyon çalışmaları, kart ve kimlik doğrulaması gibi kritik öneme haiz olan detaylar anlık öğrenilecek

-Sertifika ile birlikte bu uygulamayı kullanma yetkisi alan kursiyerlerin değerli bildirimlerine ölçüm takip sisteminden de erişilecek.

 

Sayan konuşmasını, yeni yılın mutluluk, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle noktaladı.  Konuşmanın ardından kursiyerlere Başkan Sayan tarafından sertifikaları takdim edildi.