KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL İNTERNET KAMPANYASINA ONAY

Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından kadın girişimcilere indirimli internet paketleri sunulmasına yönelik “Kadın Girişimcilere Özel İndirimli İnternet Kampanyası” teklifi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararıyla kabul edildi.

Türk Telekom’un kampanyası; işletmecilerin ve son kullanıcıların makul bir ücret karşılığında elektronik haberleşme şebeke, altyapı ve hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak olması, toptan genişbant erişim hizmetlerinin kullanımının teşvik edilmesi yönüyle elektronik haberleşme hizmetleri arzı ve yeni yatırımların özendirilmesi, işletmeciler açısından hizmet seçeneklerinin artması ve tüketici menfaatinin gözetilmesi gerekçeleriyle kabul edildi.

Kadın Girişimcilere Özel İndirimli İnternet Kampanyası; Al-Sat modeli, VAE modeli ve YAPA modeli olmak üzere farklı bağlantı hızlarında yüzde elliye varan indirimleri içeren üç modelden oluşuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Kadın Girişimcinin, 8 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında bizzat başvuruda bulunması gerekiyor ve kampanyaya katılan tüm Kadın Girişimciler 31 Aralık 2020 tarihine kadar indirimden yararlanabiliyor. Söz konusu indirimli tarifeler; “Genişbant Kampanyaları” ve “Penetrasyon Oranı Düşük İlçeler için Satış Destek Kampanyaları” ile birlikte geçerli olabiliyor.

Ayrıca indirimden yararlanmak için, Kadın Girişimciye KOSGEB tarafından verilen Kadın Girişimci Belgesi ve T.C. Nüfus Cüzdanı yeterli olacak.

‘Kadın Girişimcilere Özel İndirimli İnternet Kampanyası’na ilişkin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararına ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.