ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANIMIZ ARSLAN İLE BAYRAMLAŞTIK

5.9.2017

BTK merkez binada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında konuşan BTK Başkanı Sayan, “Güçlü Türkiye yolunda bize pusula olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın önderliğinde ve Bakanımızın yol göstericiliğinde yürüyoruz.” dedi.


BTK yerleşkesindeki ilk Kurban Bayramında bayramlaşma vesilesiyle misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Sayan, “Kurban Bayramı mesajında Bakanımızın “Biz mesafeleri kısaltmışken siz araya mesafe koymayın.” sözünün arkasındaki bu ruh bugün buradadır. Bakanımızın bugünkü bayramlaşma ziyaretlerinin ilk durağının burası olması bizim için oldukça anlamlı. Yürütülen projelerde bir usta gibi bizlerin elinden tutmasından, bizleri yüreklendirmesinden ötürü kendisine minnettarız.” ifadelerini kullandı.


GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA HEP BİRLİKTE İLERLİYORUZ


Ülkemizde gittikçe genişleyen güncel teknoloji ve bilişimin yeniliklerden beslendiğini vurgulayan, 2 hafta önce, 5G kronolojisindeki en önemli olay olan “5G Vadisi Açık Test Sahası İşbirliği Protokolü”nün BTK yerleşkesinde imzalandığını hatırlatan Sayan, “Güçlü Türkiye yolunda bize pusula olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın önderliğinde ve Bakanımızın yol göstericiliğinde yürüyoruz.” dedi.


Sayan konuşmasına Bakan Arslan’a teşriflerinden ötürü teşekkür edip kurum personelinin Kurban Bayramını tebrik ederek son verdi.


BAYRAM SÜRESİNCE KESİNTİSİZ HİZMET VERDİK


BTK çalışanlarının bayramını tebrik eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayram tatili süresince Ulaştırma Bakanlığı'nın vatandaşa yönelik yaptığı iş ve işlemlerde bir duraksama olmaması adına titizlik gösterdiklerini vurguladı. Arslan şöyle konuştu: “İnsanlarımızın hizmetlerinde herhangi bir aksama olmasın, bayram tatili vesilesiyle yollara düşen insanımız rahat edebilsin, ulaşmak istediği yere çok daha rahat gidebilsin diye birçok birimde herkes tatil yaparken çalışma arkadaşlarımız her zamankinden daha fazla çalıştı.”


ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAK ÇALIŞMALARI HEP BERABER BAŞARACAĞIZ


İnsanımızın kendilerinden beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Arslan, “Bu beklentileri gerçekleştirecek olanlar da siz değerli mesai arkadaşlarımızsınız. Sizlerin ve bizlerin yaptığı çalışmalar inşallah insanımıza, milletimize, memleketimize hizmet kervanında hayırlı işlere vesile olur. Ulaştırma, denizcilik, haberleşme alanında yaptığımız işlerin, hayatın her alanındaki diğer işlerin lokomotifi olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bizim lokomotifi yavaş götürme gibi bir lüksümüz yok. Eminim ki bütün çalışma arkadaşlarım bu bilinçtedir. Bugünden itibaren durmadan, aynı hızla hatta ivmeyi de artırarak inşallah milletimizin hizmetinde olacak işleri sizlerle birlikte yapmaya devam edeceğiz, milletimize çok daha güzel hizmetler sunacağız ve ülkemizin kalkınmasına kaldıraç olan çalışmaları da hep beraber başaracağız. Bu vesileyle tekrar geçmiş Kurban Bayramınız mübarek olsun.” diyerek konuşmalarını tamamladı.